Guangdong TIDEDAY Industrial Co., Ltd

Produkt af høj kvalitet, professionel service, Bluetooth core leverandører!

Hjem > Nyheder > Indhold
Øretelefon ifølge dens drev
- Oct 11, 2017 -

øretelefon Ifølge dens drev

Typer af headset

Hovedtelefoner er klassificeret efter typen af ​​deres drev (transducer) og hvordan de bruges.

Flytning af spole

Flytende hovedtelefoner er de mest almindelige og almindelige hovedtelefoner. Dens køreenhed er dybest set en lille bevægelig spolehøjttaler, der drives af et ringdrev i et permanentmagnetfelt for at vibrere membranen.

Flytende øretelefoner er mere effektive, og de fleste kan styres af øretelefonerne på stereoanlægget og pålidelig og holdbar.

Såsom magnetisk type

På samme måde som den reducerede plane højttaler er de magnetiske øretelefoner indlejret i en tynd, tynd membran, som et trykt kredsløb, for at fordele drivkraften jævnt. Magneterne er koncentreret på den ene eller begge sider af membranen, som vibrerer i det magnetfelt, der dannes af den. Øretelefonmembranen er ikke så lys som den statiske øretelefonmembran, men den har det samme store vibrationsområde og lignende lydkvalitet. Det er ikke så effektivt som den bevægelige spole hovedtelefon og er ikke let at køre.

elektrostatiske

Statiske hovedtelefoner har en lys og tynd membran, som er polariseret ved høj DC-spænding, og den nødvendige elektricitet til polarisering konverteres fra vekselstrøm, som også har batteristrøm. Membranen suspenderes i et statisk felt dannet af to faste metalplader (stator). Når lydsignalet lægges på statoren, ændrer det statiske felt og driver diafragmens vibration. Den enkelte stator kan også bruges til at drive membranen, men to-statorens push-pull-form er mindre forvrænget. Statiske øretelefoner skal bruge specielle forstærkere til at omdanne lydsignalet til hundredvis af voltvolt, og en transformator tilsluttet en forstærkeres udgang kan også køre elektrostatiske hovedtelefoner. Statiske hovedtelefoner er dyre, ikke nemme at køre, og lydtrykniveauet kan nås uden at flytte spiralhovedtelefoner, men det er hurtigt, i stand til at afspille alle slags små detaljer, og forvrængningen er ekstremt lav.

electret

Dipol-øretelefonen kaldes også det stationære statiske headset, som enten polariseres eller polariseres af det elektrostatiske felt udgivet af membranets ydre polariserende materiale. Det kræver ikke, at specialudstyret leverer polarisationsspændingen. Dipol-øretelefonen har karakteristika for de fleste statiske øretelefoner, men beboeren oplever gradvis depolarisering og skal udskiftes, hvilket kan vare omkring 5-10 år.

Trådløse hovedtelefoner og trådløse hovedtelefoner

De består af to dele, en signalgiver og et headset med en signalmodtagelse og en forstærkning enhed (normalt flytende spole type). Senderen er tilsluttet signalkilden og kan bruges til at forbedre lydkvaliteten og justere lydkvaliteten, før senderen kan tilsluttes til en forstærker eller en forstærker.

Trådløse øretelefoner betegnes generelt som hovedtelefonanlæg med infrarøde transmissionssignaler. Trådløse øretelefoner henviser til hovedtelefonsystemet, der anvender radiobølger til at sende signaler. Arbejdsfrekvensen for infrarød hovedtelefon er fra flere KHz til flere MHz, effektiv afstand er ca. 10 meter, øretelefonen skal være i visuel rækkevidde; Radiohovedtelefonens arbejdsfrekvens er VHF 130MHz-200 MHz, UHF 450 MHz-900MHz. De fleste trådløse hovedtelefoner arbejder i UHF, som kan overføres over 100 meter og kan omgå forhindringer. To eller flere vice trådløse / trådløse hovedtelefoner kan interferere med hinanden, så vælg dem, når de bedre vælger at have flere arbejdsfrekvenser af sorter, for trådløse hovedtelefoner, arbejde på UHF end på VHF-interferens er sandsynligvis lille. Begge disse hovedtelefoner har baggrundsstøj, og de avancerede modeller har vedtaget teknikker til at reducere støj. Bemærk også, at brugen af ​​det trådløse / trådløse hovedtelefonbatteri ikke skal være mindre end 8 timer.