Guangdong TIDEDAY Industrial Co., Ltd

Produkt af høj kvalitet, professionel service, Bluetooth core leverandører!

Hjem > Nyheder > Indhold
Høretelefonens hovedtelefonklassifikation
- Jul 18, 2017 -

Hovedtelefonhøjttalerklassifikation

Nogle grundlæggende om hovedtelefoner

Er en ny uge, ved du ikke, at du har en lille partnerhelg ud af glade bølger? Der er nogle venner til headsettet, der er mange grundlæggende ting ved ikke.

Først og fremmest er klassifikationen af ​​hovedtelefoner, princippet om energiomdannelse klassificering er ikke at sige, du kan gå til se vores tidligere hår, meget detaljeret er der mange; ifølge brug af sub-hovedsagelig bærbare, hjemme, monitor, mix,

Så er der nogle relaterede parametre og lydkvalitetsterminologi. Impedans er summen af ​​modstanden og reaktansen på vektoren (modstanden er objektets virkning på den aktuelle obstruktion, reaktansen er effekten af ​​kapacitansen og induktansen på strømmen); følsomhed, kan hovedtelefoner indtastes, når hovedtelefonerne indtaster 1 mW strøm Lydtrykniveau (jo større lydtryk, jo større lydstyrke, enheden er decibel); frekvensrespons er frekvensen svarende til følsomhedsværdien frekvensresponsen. Lyden, lyden, lyden af ​​en af ​​de grundlæggende egenskaber, som f.eks. Violin, guitar er en anden tone; lydfarve, det vil sige en "gengivelse" af lyden, såsom lyden af ​​lyden, lydens lyd, lydudligning, en række bassystemer, en række surround-lydfeltjusteringer; forvrængning, enhedens udgang, kan ikke fuldt ud reproducere dens indgang, hvilket resulterer i forvrængning af bølgeform eller ændring af signalpræparater; dynamisk, hvilket giver den maksimale information, der er optaget med det mindste Forholdet mellem information; forbigående svar, udstyr, musik, evnen til at følge burst signalet, forbigående svar på en god enhed skal være et signal til at reagere straks, signalet stoppede for at stoppe, aldrig trækker fødderne. (Klaver); signal-støjforholdet, de nyttige komponenter af signalet og støj fra kontrasten, jo højere signal-støjforholdet mellem anordningen, at det producerer mindre støj. luft følelse bruges til at udtrykke diskant åben, eller lydfelt i instrumentet Mellem intervallet af akustiske vilkår; lavfrekvent udvidelse, henviser til lydudstyret kan gengive den mindste frekvens. Bruges til at bestemme lydniveauet i lydsystemet eller højttalere kan dykke i omfangets omfang lyse, der fremhæver 4kHz-8kHz højfrekvensbåndet, når harmonikken er stærkere end den grundlæggende. Lys selv og ikke noget problem, konsertens scene er lyse stemme, problemet er lyst at forstå følelsensormen.

Først og fremmest fastsætter den nationale standard, at produktion af almindelig ledning med renhed af kobber skal være over 99,7%, næsten hele ledningen på markedet fremstillet af kobbermateriale; og kobber er også renheden af ​​punkterne, såsom 4 ~ 8N ("N" engelsk "NINE" forkortelse, 4N sagde renheden på 99,99%, 8N at renheden på 99,999999%, 5N, 6N, 7N samme repræsentation) . 6N kobbertråd har været det samme som prisen på sterling sølv.

Almindelig ledning:

1. TPC (elektrolytisk kobber): renhed på 99,5%; low-end hovedtelefoner på markedet er stort set brugt i denne wire.

2. OFC (oxygenfri kobber): renhed på 99,995%; C-OFC (oksygenfri kobber eller krystallinsk oxygenfri kobber i lineær krystal): renhed på 99,995% eller mere; almindeligvis kendt som 4N kobber, er den laveste standard lydlinje. Hovedtelefonerne bruger også dette.

3. OCC (enkeltkrystal oxygenfri kobber): Den højeste renhed, mere end 99,996%; almindeligvis brugt i high-end hovedtelefoner; den har også et kaldenavn hedder høj Fu Shuai linje. The

Jo højere renhed kobber, jo bedre ledningsevne, jo mindre transmissionstabet, signalet er mindre forvrænget, jo bedre lydkvalitet, så markedets headset stort set kobbertråd; kobber lyd mere stabil, mere hjertelig. Men jo højere renhed (antal N), jo mere delikat lyd og forspænding i højfrekvensen, lavfrekvent energi svækkes, følelsen af ​​at føle sig blød. Monokrystallinsk kobber lyd mere grundig, ren, mere detaljer, har ikke kun et solidt materiale i slutningen af ​​kobbermaterialet, men har også et sølvmateriale sartet og elegant, så elsket af entusiaster.