Guangdong TIDEDAY Industrial Co., Ltd

Produkt af høj kvalitet, professionel service, Bluetooth core leverandører!

Hjem > Nyheder > Indhold
Øretelefon Trådløse hovedtelefoner
- Jun 22, 2017 -

Øretelefon Trådløse hovedtelefoner

Bluetooth

Den første perifere til brug af Bluetooth-teknologi vil være et trådløst headset. Ifølge Ericssons tidsplan kom dette headset til Ericsson T28-telefonerne ud i juli 2000. Nokia og Motorolas produkter bliver nødt til at vente til slutningen af ​​2000. På det tidspunkt, så længe du tilføjer en telefon på telefonen ved hjælp af Bluetooth-teknologi tilbehør og hovedtelefoner Placeret i dine ører kan du sætte telefonen i lommen, hænderne på frigørelsen af ​​opkaldet eller endda bare trykke på knappen A på headsettet for at besvare opkaldet. Da Ericsson T28 har en stemmegenkendelsesfunktion, kan du simpelthen ringe til nogen for at ringe til nogle af de almindeligt anvendte opkald. Et andet salgspunkt i headsettet er, at da Bluetooth-headsettet udsender langt mindre end det gennemsnitlige håndsæt headset, vil producenterne have mulighed for kraftigt at gøre deres sundhedsmæssige fordele.

Men Bluetooth-positionering er lav strøm, tæt trådløs transmission, i fremtiden er forbrugerelektronik stadig et stort applikationsrum. Det vil være mobiltelefoner og PDA og andre personlige bæreprodukter til sit største applikationsmarked. Ifølge In-Stat estimater vil mobiltelefoner i 2005 tegne sig for 71% af alle Bluetooth-applikationer, efterfulgt af pc'er og pc-kort tegnede sig for 14%, hovedtelefonerne tegnede sig for 6%. Analytikere påpegede, at med udviklingen af ​​Bluetooth-teknologi og nedgangen i prisen på chipsæt vil Bluetooth og Wi-Fi fortsætte med halvdelen af ​​det kortdistancerede trådløse kommunikationsmarked.

Og specielt miniature stealth trådløst headset i forhold til civile og industrielle trådløse headset kan beskrives som varieret sort. Men i virkeligheden er disse hovedtelefoner fra dens kommunikations- og elektronikaspekter, og der er ikke meget specielt, der sandsynligvis stadig er relateret til akustikområdet.

Denne type af headset, hele systemet kan referere til lav-power simplex eller duplex radiokommunikationssystem til analyse. Vær generelt opmærksom på at genoprette lydkvaliteten af ​​troskabet, udseendet af udsøgt, elskeligt; relativt industrielt trådløst headset på grund af miljømæssige årsager, design af pålideligheden af ​​de mere fokuserede på ydeevnen.

I kredsløbet er det højere niveau af produktet i processens transmissionsproces, den generelle integration af analog eller digital kompressionsteknik, moduleringen, der anvendes af en række såsom RF RF, infrarød, ren lydfølelse. Brugen af ​​RF-sorter, brugen af ​​ultrahøjbånds- eller Bluetooth-teknologiprodukter (900MHz - 2,4GHz osv.) Kan være relativt mere ønskelige tekniske indikatorer også opfylder kravene til grønne, hvilket faktisk repræsenterer feltet En vigtig retning af udvikling.

Som vist i figuren har denne tv-tv-direktør med fuldduplex trådløst headset, der bruger en teknologi med lavtydende FSK audio digital kompression dekompression modulering i det humane lydgengivelse 20Hz - 20kHz-sortiment, en høj grad af reduktionsindikatorer og anti- jamming ydeevne. Det overordnede arbejde i UHF-bandet 863MHz, PLL faselåst sløjfe for at opnå stabil RF-ydeevne, det generelle miljø, en pålidelig kommunikationsafstand på mere end 150 meter.

Generelt anvendes adaptiv RF-pulskodning (ADPCM) ofte for at reducere transmissionshastigheden af ​​digitale talesignaler for at opnå en langt bedre RF båndbredde eller avanceret moduleringsteknik for at opnå en højere kvalitet digital stemme-komprimeringsoverføringseffekt . ) Eller kontinuerligt variabel stigning inkrementel modulering (CVSD) mv for at behandle signalet. Disse ordninger er baseret på differentieringskodning, og det grundlæggende koncept er at sende forskellen mellem den aktuelle prøve og den foregående prøve i stedet for at sende den absolutte værdi af prøven.