Guangdong TIDEDAY Industrial Co., Ltd

Produkt af høj kvalitet, professionel service, Bluetooth core leverandører!

Hjem > Nyheder > Indhold
Højttaler Strukturen af ​​højttaleren
- Jun 06, 2017 -

Subwoofer struktur for konustype, der er en lille mængde af fladskærm. Bass membran af en bred vifte, der er aluminiumlegering membran, aluminium-magnesium legering membran, keramisk membran, carbon fiber membran, kuglebeskyttet klud membran, glasfiber membran, propylen membran, papir membran og så videre.

Forskellige højttalerenheder har redigering

Basenhed det bestemmer højttalerens lydegenskaber, valget er forholdsvis vigtigt. Brugen af ​​aluminiumlegering membran, glasfiber membran af basenheden er generelt lille diameter, for at modstå strømmen er relativt stor, og brugen af ​​forstærket kegle, glasfibermembran af basenheden afspiller musiklyd mere præcist, den overordnede balance er god. Kone lyden er naturlig, billig, god stivhed, materialernes følsomhed er høj, ulempen er dårlig modstandsdygtighed over for fugt. Produktionskonsistens er svært at styre, men det øverste HiFi-system med fremstilling af papir end overalt, fordi lydudgangen er meget gennemsnitlig, God reducerbarhed. Bulletproof klud, et bredt frekvensrespons og lavere forvrængning er et stærkt valg for stærke bassister, ulempen er den høje pris, produktionsprocessen er kompleks, følsomheden er ikke høj, lys musik er ikke særlig god. Uldflettet potter, tekstur er blødere, det er præstationen af ​​blød musik og let musik er meget god, men basen er dårlig, manglende styrke og chok. PP (polypropylen) bassin, som er meget populær i high-end højttalere, god konsistens og lav forvrængning, alle aspekter af ydeevne er prisværdige. Derudover er der fiberlignende membran og kompositmembran mv på grund af den høje pris, der sjældent bruges til populære højttalere.

Frekvensfunktion redigering

I almindelighed er IF-højttalere så længe frekvensresponskurven er flad, det effektive frekvensresponsområde er større end det i systemet for at bære bredden af ​​frekvensbåndet, impedans og følsomhed, og lavfrekvensenheden kan være konsistent. Alto enheder er generelt potter og kuppel to. Men dens størrelse og bære strømmen end diskanthøjttaleren stor og egnet til kun at afspille lyd. Alto enhed membran til kegle og silke film og anden blød materiale-baseret, og lejlighedsvis en lille mængde legering kugle kuppel film.

Tweeterens rolle i højttaleren er at reproducere en række højfrekvente signaler, dens driftsfrekvens er generelt mere end 2K. Det overordnede krav til højttalere er, at det forventes at have et fladt frekvensrespons og en højfrekvent afspilnings-øvre grænse såvel som en vis grad af strømmodstandsevne i et effektivt driftsfrekvensbånd. Dens struktur er hovedsageligt hornformet, kegleformet, toppen af ​​kuglen og aluminiumsbæltet og andre hovedkategorier, de nuværende hjemmehøjttalere og små skærmhøjttalere er den mest almindelige kupol-stil, kupol-type tweeter fra materialet er delt ind i hardball Top og soft dome to kategorier. Kuppel af den hårde kuppel er lavet af aluminiumlegering, titaniumlegering, magnesiumlegering, kompositfilm af titaniumlegering, glasfilm, diamantfilm og så videre. Kuppelen er afspillet af den hårde kupol tweeter, og har en metallisk følelse, der er egnet til at spille popmusik, filmmusik og effektmusik. Gør en fremragende aluminiumslegering, komposit-dome-tweeter med titaniumlegering, men også en bedre præstation af klassisk musik og vokal. Soft dome tweeter membran materiale har en serful film, silkeorm silke membran, gummi film og skudtæt klud og så videre flere slags. Soft dome tweeter enhed afspille musik diskant smart, afslappet, med et godt naturligt udtryk, i udførelsen af ​​klassisk musik, vokal og andre standarder med begrebet at lytte musik, især praktisk. I de seneste år har silkefilm, silkefilmkugle diskant, nået op til 40 KHz, i teorien, maksimumsfrekvensen på mindst 20 KHz, jo højere jo bedre. Men den høje frekvens af enhedens øvre grænse bør prisen være dyrere.

Højttalerstørrelsen er naturligvis jo større jo bedre, den store kaliber subwoofer i lavfrekvensdelen af ​​en bedre ydeevne, som er i købet, kan vælges. Ordinære hjemmebiograf woofer højttalere er for det meste mellem 5 og 12 tommer, og højttalere lavet med højtydende højttalere betyder også lavere forvrængning og bedre lydkvalitet.