Guangdong TIDEDAY Industrial Co., Ltd

Produkt af høj kvalitet, professionel service, Bluetooth core leverandører!

Hjem > Nyheder > Indhold
Højttaler Typen af ​​højttaler
- Jun 22, 2017 -

Højttaler type højttaler

Højttaleren er en slags transducer, der omdanner strømmen til et akustisk signal til et akustisk signal. Højttaleren har en stor indflydelse på lydkvaliteten.

(A) typen af ​​højttaler

Der er mange typer højttalere, ifølge deres konverteringsprincip kan opdeles i elektrisk (dvs. bevægelig spole), elektrostatisk (dvs. kapacitiv), elektromagnetisk (dvs. reed), piezoelektrisk (dvs. krystal), de sidstnævnte to anvendes til landdistrikterne kabelnetværk; i henhold til frekvensområdet kan opdeles i lavfrekvente højttalere, mellemfrekvenshøjttalere, diskanthøjttaler, som ofte bruges som en kombination af højttalere i højttaleren.

(1) lavfrekvente højttalere

For en række forskellige højttalere er lavfrekvente højttalerkvalitetsfaktor - Q0-værdi krav forskellige. For den lukkede boks og omvendt boks er Q0-værdien generelt mellem 0,3 og 0,6 den bedste. Generelt er den lavere frekvens af lavfrekvente højttalere, magneter og talespole diameter større, lavfrekvent afspilningsydelse, desto bedre forbigående egenskaber, desto højere er følsomheden. Wooferens struktur er for det meste konustype, der er en lille mængde flad. Basemembran af en bred vifte af membran, aluminiumslegering membran, aluminium-magnesium legering membran, keramisk membran, carbon fiber membran, kuglebeskyttet klud membran, glasfiber membran, propylen membran, papir membran og så videre. Brugen af ​​aluminiumlegering membran, glasfiber membran af basenheden er generelt mindre kaliber, for at modstå kraften er relativt stor, og brugen af ​​forstærkede konus, glasfiber membran af basenheden afspille musik lyd mere præcis, den samlede balance er god.

(2) mellemfrekvenshøjttalere

I almindelighed er IF-højttalere så længe frekvensresponskurven er flad, det effektive frekvensresponsområde er større end det i systemet for at bære lydbåndets bredde, impedans og følsomhed, og lavfrekvensenheden kan være konsistent. Nogle gange er mellemkredsløbet ikke tilstrækkeligt, du kan også vælge en højere følsomhed og impedans højere end basenheden i mellemkanten og derved reducere den faktiske indgangseffekt i mellemkantenheden. Alto-enheder er generelt kegle og kuppel to. Men dens størrelse og bære strømmen end diskanthøjttaleren stor og egnet til kun at afspille lyd. Alto enhed membran til kegle og silke film og andre bløde stoffer, og lejlighedsvis en lille mængde legering kugle kuppel film.

(3) tweeter

Diskanthøjttaler er navnet på højttalerenheden for at afspille højfrekvent lyden. Dens struktur er hovedsagelig antallet af dæk, kegle-type, toppen af ​​kuglen og aluminiumsbelte og andre kategorier.

(B) konstruktion og arbejdspraksis for elektriske højttalere

De mest anvendte elektriske højttalere er opdelt i to typer af pot-type, trompet og kuppelformet. Her kun de første to.

1, højttalere af konustype

Keglehøjttaleren er også kendt som bevægelsesspole højttaler. Den består af tre dele: ① vibrationssystem, herunder konisk konus, talespole og centreringstabletter mv. ② magnetiske kredsløb system, herunder Yongyi magnet, magnetisk plade og felt søjler; ③ hjælpesystem, herunder potter Ramme, ledningsbræt, tryk side og støvdæksel og så videre. Når magnetfeltet i stemmen spoler gennem lydstrømmen igennem, vil det producere med lydstrømforandringerne i magnetfeltet, magnetfelt og permanentmagnet magnetfeltinteraktion, talespolen langs aksialvibrationen, højttalerstrukturen er enkel , bas fuld, blød lydkvalitet, båndbredde, men mindre effektiv.

2, trompet højttaler

Strukturen af ​​en bell-type højttaler, som består af et vibrationssystem (diskanthoved) og et horn. Vibrationssystemet ligner keglehøjttaleren, bortset fra at dens membran ikke er en kegle, men en kugleformet membran. Membranets vibration passerer gennem hornet (efter to refleksioner) for at udstråle lydbølger i luften. Det er højfrekvens, stort volumen, der almindeligvis anvendes i udendørs og firkantet lydforstærkning.