Guangdong TIDEDAY Industrial Co., Ltd

Produkt af høj kvalitet, professionel service, Bluetooth core leverandører!

Hjem > Nyheder > Indhold
USB oplader Udgangsspændingen
- Oct 20, 2017 -

USB oplader Udgangsspændingen

I hjertet af mennesker, hurtig opladning er telefonen kan være hurtig oplader, jo hurtigere jo bedre, faktisk er det en misforståelse, teoretisk ikke er forkert, jo hurtigere jo bedre, hurtig opladning. Nå er definitionen, men den kendsgerning det er ikke tilfældet i sidste ende hvilken slags oplader er hurtig opladning det? Hurtig opladning hvordan man giver den en definition?

Hurtig opladning, det vil sige folk ofte siger en hurtig oplader af en kort, forstår betydningen af ​​hurtig opladning, og ingen vil gerne være så enkle, hurtig opladning er i forhold til en mobiltelefon batteri kapacitet, det bør også tage højde for en masse faktorer, en er mobiltelefonens batteri kapacitet, forskellige mobiltelefoner, forskellige mobiltelefon mærker, mobiltelefon batteri kapacitet er ikke det samme, selvom 5V udgangsspænding, kan også oplades, hvis ikke det korrekte valg af udgangsstrøm , det vil ikke matche og bedre hurtig opladning, selvfølgelig vil nogle mennesker oplade en lidt hurtigere mobiltelefon, så de vælger 2,1A eller 3A eller mere udgangsstrøm oplader, de ved faktisk ikke så blinde valg af mobil telefon oplader er indirekte beskadigelse af mobiltelefon batteri, den generelle mobiltelefon nuværende kan bruges i omkring 1A, er også det bedste valg.

Og nogle mennesker køber en passende oplader, men at købe en dårlig datalinje, resultaterne af langsom opladning, og telefonen er også varm, det er ikke en oplader, men også for andre opladere, men aldrig forestillet, datalinjen i virkeligheden Hastigheden af ​​opladning af telefonen, der oplader hovedet har større indflydelse, som lader markedet så kaotisk, hvad enten det er pris eller kvalitet, gøres ekstremt kaotisk, ikke udenforstande ved det ikke, så køb ofte kvalitet dårlige ting. Enkel analyse af kredsløbsdiagram over mobiltelefon oplader

Analyse af en strømforsyning, der ofte starter fra input. 220V AC indgang, en ende efter en 4007 halvbølge ensretter, den anden ende efter en 10 ohm modstand, ved 10uF kondensator filter. 10 ohm modstanden bruges til beskyttelse, og hvis en fejl opstår senere, opstår der en overstrøm, og modstanden blæser for at undgå større fejl. Højre side af 4007,4700pF kondensatoren 82KΩ modstand udgør et højtryksabsorptionskredsløb, når afbryderen 13003 er slukket, ansvarlig for at absorbere spolen på den inducerede spænding og således forhindre det højt tryk, der påføres afbryderen 13003 og føre til sammenbrud. 13003 til omskifteren (det fulde navn skal være MJE13003), spænding 400V, kollektor maksimal strøm 1.5A, maksimal kollektor strømforbrug på 14W, der bruges til at styre primærviklingen og strømmen mellem passet, slukket. Når den primære vikling holdes til og fra, dannes et varierende magnetfelt i omskiftningstransformatoren, hvilket resulterer i en induceret spænding i sekundærviklingen. Da figuren ikke angiver vikling med samme navn, kan det ikke ses fremad eller flyback.