Guangdong TIDEDAY Industrial Co., Ltd

Produkt af høj kvalitet, professionel service, Bluetooth core leverandører!

Hjem > Nyheder > Indhold
USB oplader USB-interface til computeren
- Jun 06, 2017 -

En USB-oplader er en enhed, der bruger en USB-grænseflade til at forbinde en computer eller et opladningshoved for at oplade et elektronisk produkt.

Nem mobiltelefon oplader kan vi bare tænke på rejselader og vugge, men vi fandt ud af at der er mange på markedet sjovt misbruger, ud over den tidligere indførte hånd oplader, batterioplader, fandt vi en mere bekvem USB opladeren.

USB-oplader er, at telefonen er forbundet til computerens USB-port, der leveres af USB-porten strøm, kreativ fuld. Laderen struktur er meget enkel, der er ingen store transformer, stil og data linjer det samme, end den oprindelige oplader med en masse lys, der er helt egnet til hjemrejse, opladning skal, originalen kan smides væk.

Nu er mange af MP3-mobiltelefonerne udstyret med USB-oplader, dataledningen som en netledning, der er tilsluttet computeren, starter automatisk opladning; Også udstyret med en transformer, udgangsstikket til USB-grænsefladen, kan du oplade alle standardstikkontakter: Opladere kan oplade telefonen, hvilket letter befolkningens liv meget.

USB oplader kit, også kendt som MP3 / MP4 oplader, input AC160-240V, 50 / 60Hz, nominel output: DC 5V 250mA (etiket klistermærker til 500mA, hvis du vil udskrive mere nuværende langsigtet, skal du erstatte Q1 til 13003) . MP3 og MP4 i landet et stort antal populære, men som en daglig brug af opladeren direkte forbundet med 220V højtrykket, med høj fejlfrekvens, let at beskadige egenskaberne, især for at købe de umodne produkter, The Finally, Af skolelæreren bestilt, kontaktede vi et modent masseprodukt oplader kit, nu sammen til de fleste elektroniske entusiaster at dele.